Οδηγίες Χρήσης

Καρχαριοπεινάλας

  • Kωδικός: 1040-20173
  • Ηλικία: 4+
  • Φύλο: unisex
  • Αριθμός παικτών: 2-4
  • Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15min

Σώσε όσο πιο γρήγορα μπορείς τα μικρά ψαράκια προτού καταλήξουν στο στομάχι του αχόρταγου καρχαρία! Χρησιμοποίησε το καλάμι αλλά πρόσεξε μη σε δαγκώσει! Ρίξε το ζάρι για να δεις πόσα ψάρια πρέπει να σώσεις από τα σαγόνια του. Ο παίκτης με τα περισσότερα ψάρια στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής!
Ένα άκρως διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι, για το οποίο δεν απαιτούνται μπαταρίες! Απλώς ανοίξτε τα σαγόνια του καρχαρία και τοποθετήστε τα ψαράκια ανάμεσα στα σαγόνια του.
Αναπτύσσει λεπτές κινητικές δεξιότητες
Ρίξτε το ζάρι για να δείτε πόσα ψάρια θα πιάσετε με το καλάμι σας. Τα μικρότερα παιδιά μπορούν αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα δαχτυλάκια τους για να πιάσουν ένα ψάρι, καθώς με αυτό τον τρόπο αναπτύσσουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και τον συντονισμό ματιού-χεριού.
Αγωνία και ενθουσιασμός
Μόλις τα παιδιά ψαρέψουν με το καλάμι του ένα ψαράκι, θα πρέπει να το τραβήξουν προς τα πάνω. Ο καρχαρίας, σε μια διαφορετική στιγμή κάθε φορά, θα πεταχτεί προς τα πάνω και θα κλείσει το στόμα του, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό και την αγωνία των παιδιών.
Το παιχνίδι περιέχει τον καρχαριοπεινάλα, διάφορα ψαράκια για τοποθέτηση στα σαγόνια του, ένα καλάμι ψαρέματος και 1 ζάρι.
Για 2-4 παίκτες, ηλικίας 4 ετών και άνω.

 

Χρωμοσελίδες

 
 
 
Στο κεφάλι το'χω
Μπούλης Φαταούλης
Κουνελάκι Χοπ Χοπ
Καρχαριοπεινάλας
Mr. Pop
Μακαρόνι Γέτι
Τρελοψυγειούλης
Barbeque Party
Σώσε τα αυγά
donkey
μπουμπουνες

Άσε κάτω την οθόνη