Η AS Company πιστή στη φιλοσοφία της για την εταιρική υπευθυνότητα, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αντιμετώπισης του διαδικτυακού εθισμού. Ένα φαινόμενο που μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες της εποχής, ήταν θέμα χρόνου να ευαισθητοποιήσει την ομάδα της AS η οποία προσφέρει, εδώ και 30 χρόνια, παιχνίδια που αναπτύσσουν τις κινητικές, νοητικές και συναισθηματικές δεξιότητες των παιδιών με σεβασμό στις ανάγκες τους.

Η καμπάνια με τίτλο «Άσε κάτω την οθόνη» και hashtag #asekatotinothoni έχει στόχο να αφυπνίσει τους γονείς στην ανάληψη ενός πιο ενεργού ρόλου, θέτοντας όρια ώστε να προστατεύσουν τα παιδιά από τον κίνδυνο του εθισμού. Προτείνει την επιστροφή στην πραγματική ζωή, στη χαρά του ομαδικού επιτραπέζιου παιχνιδιού και την κάλυψη ποιοτικού χρόνου με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας η AS Company στηρίζει ενεργά την προσπάθεια φορέων να αντιμετωπίσουν προληπτικά ή θεραπευτικά, τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Η εταιρεία δηλώνει για ακόμη μία φορά παρών στην προσπάθεια αντιμετώπισης των παθογενειών του διαδικτύου και συμβάλλει μέσα από τα παιχνίδια της στην ενίσχυση της ανθρώπινης επαφής.

Στο κεφάλι το'χω
Μπούλης Φαταούλης
Κουνελάκι Χοπ Χοπ
Καρχαριοπεινάλας
Mr. Pop
Μακαρόνι Γέτι
Τρελοψυγειούλης
Barbeque Party
Σώσε τα αυγά
donkey
μπουμπουνες

Άσε κάτω την οθόνη