Οδηγίες Χρήσης

Άτακτα Τερατάκια

  • Kωδικός: 1040-20195
  • Ηλικία: 5+
  • Φύλο: unisex
  • Αριθμός παικτών: 2-4
  • Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15min

Προσέξτε, τα τερατάκια είναι ελεύθερα! Μην τα αφήσετε να ξεφύγουν! Όποιος βλέπει το τερατάκι, γρήγορα το πιάνει με το βεντουζοχεράκι του. Παρατήρησε προσεκτικά τι δείχνει το τερατομίξερ, γιατί τα τερατάκια μοιάζουν τόσο πολύ! Όποιος πιάσει πρώτος 5 τερατάκια, κερδίζει στο πιο διασκεδαστικό κυνήγι!
Τα ’τακτα Τερατάκια είναι ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με τερατάκια για μικρούς και μεγάλους! Με το πάτημα ενός κουμπιού, το τερατομίξερ περιστρέφει κάθε ένα από τα τρία επίπεδα εικόνων. Μόλις σταματήσει, οι εικόνες κλειδώνουν σε τυχαία θέση και δείχνουν ένα από τα τερατάκια που απεικονίζονται στις κάρτες. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί γρήγορα να βρει την κάρτα που αντιστοιχεί στο τερατάκι που δείχνει το τερατομίξερ και να την πιάσει με το βεντουζοχεράκι του, πριν από τους υπόλοιπους.
Το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει το παιδί να εξασκήσει διάφορες δεξιότητες, όπως αναγνώριση χρωμάτων και σχημάτων και συντονισμό ματιού-χεριού.
Το σετ περιέχει βεντουζοχεράκια, κάρτες με τερατάκια με διαφορετικά χαρακτηριστικά και το φανταστικό τερατομίξερ, για το οποίο δεν απαιτούνται μπαταρίες.
Κατάλληλο για 2 έως 4 παίκτες, ηλικίας 5 ετών και άνω.

 

Στο κεφάλι το'χω
Μπούλης Φαταούλης
Κουνελάκι Χοπ Χοπ
Καρχαριοπεινάλας
Mr. Pop
Μακαρόνι Γέτι
Τρελοψυγειούλης
Barbeque Party
Σώσε τα αυγά
donkey
μπουμπουνες

Άσε κάτω την οθόνη